Omöjligt

Det finns inge jobb som jag kan/vill jobba med. Finns mycket äckeljobb inom förskolan, men jag vill INTE jobba med äckligt skrikiga, snoriga och jobbiga ungar. Aldrig!

Vad gör man?




Annars är jag såå sugen på att köpa en lägenhet så min hyra går ner i pris. Men det finns ju inte en chans i världen att jag skulle få ta lån med mina fjuttiga timmar på jobbet...

Så, vad gör man?

Kommentarer
Anonym säger:

men hur kan du säga så om barn? hoppas du inte har några kompisar som har barn för dom skulle nog ta väldigt illa upp! och jag hoppas att du inte skaffar barn själv! jag har själv barn och jag tar väldigt illa upp iallafall, fast jag inte ens känner dig! väldigt okänsligt och omoget att skriva en sån sak, och föressten i dagensläge så finns det inget som heter, jag vill inte, för det finns knappt nå jobb så då får man ta det som erbjuds!

2009-12-16 | 21:07:50
m säger:

Hahahhaha! Oj, ska jag ens behöva försvara mig?



Har nog bara en kompis som har barn och hon har väldens gulligaste unge, finns inge sötare! Nu har hon visserligen 2 barn, men jag har inte träffat nykomlingen. Men iallafall, dom barnen har jag INGET emot!



Och vad spelar det för roll om jag har vänner som har barn? Kan lika gärna ha andra småbarn i min familj tex? Dom har jag inte heller något emot!



Hur som helst är det stor skillnad på barn på dagis, i stor skara och enskilda.



Jävligt omoget att skriva att du inte hoppas jag skaffar barn när du som sagt inte ens känner mig.



Men jag tänker skaffa barn själv! Gud, jag är 21år och har hela livet kvar. Men bara för att jag inte kan tänka mig att jobba på ett dagis och ta hand om andras ungar behöver inte det betyda att jag inte kan ta hand om en egen!!



Och jag kan säga "jag vill inte" hur mycket jag vill. För jag har redan ett jobb och vill inte jag byta det jobbet mot ett inom förskolan så gör inte jag det! Alltså -JAG VILL INTE!

2009-12-18 | 19:03:13
Anonym säger:

du hade kunnat uttrycka dig på ett annat sett när du skrev, man uppfattade det som att du "hatade äckliga, skrikiga snorungar" !

2009-12-18 | 21:05:52
Belinda säger:

Hey you stalker. Kul att du följer en blogg som uppdaterar så sällan. Ännu roligare är det att du följer den och verkligen bryr dig, eftersom du påstår att du inte känner matilda..



Men du, varför ta illa upp för nånting man läser på någons blogg? Ja menar, hon skrev inte om DINA barn, eftersom ni nu inte känner varandra så kan hon omöjligt veta om dina barn är snoriga och jobbiga.



Är dom det tycker jag du ska snyta dom.





Jag därimot har inga problem med att säga att jag avskyr skrikiga ungar. Ännu mer avskyr jag föräldrar som låter sina barn skrika i all oändlighet. Därför håller jag mig på ett säkert avstånd från den kombinationen!



Krama nu dina rara barn från mig!

2009-12-19 | 03:19:42
Emelie norin säger:

Tack gode gud för du INTE har några barn&för att du inte jobbar på dagis..som tur är finns det bättre människor här i världen som kan ta hand om alla underbara barn medan deras föräldrar jobbar..förstår inte hur du kan utrycka dig på det där viset ? Barn är det finaste man kan få.. Sen BELINDA tror jag inte att det är nån förälder som låter sina barn skrika utan anledning.. Barn är väl som alla andra och blir ledsen eller arg då nåt är på tok ....

2009-12-19 | 22:09:32
Anonym säger:

tack emelie!



belinda: hmm, stalker vet jag inte riktigt om jag är, men det var en person som sa till mig att läsa detta inlägg så jag gjorde de!

nej jag tänker inte krama mitt rara barn från dig!

och mitt barn bruka skrika å vara arg, och det låter jag hon vara också, för man kan inte alltid låta ett barn få som den vill! så vad bra att du inte är på ica matfors då! :D

2009-12-19 | 22:40:35
Evelina säger:

Okej brudar, om barn är det underbaraste man kan få? Hur fan kan Ni då uttryckligen önska att Matilda INTE skaffar barn? Okej att Ni blev upprörda av Matildas inlägg men det hon skrev var inget PERSONLIGT mot Er utan något som hon tycker i största allmänhet. Däremot att önska att någon inte skaffar barn är det personligt påhopp och tydligen ett bevis på att folk har svårt att respektera andras åsikter.

"Nehej du nu ska Du inte komma och prata respekt för mig för jag om nån vet vad det är och bla bla bla" Zzzzzzz

Men DÅSÅ vad bra! Gå inte till personligt angrepp nästa gång då utan använd HJÄRNAN!!



Puss o kram o god jävla jul :)

2009-12-21 | 09:58:07
Bloggadress: http://avalina.blogg.se/
Jennifer M säger:

vilken stor grej det vart av ett enda inlägg! Snälla, alla får tycka som dem vill och om någon vet vad tolerans är använd er av det, och slutligen, jag håller med dig fullständigt Evelina. Ha en bra jul och lägg energin på något annat Matilda än detta, för jag vet att du är bra med barn. Punkt! Tack o hej!

2009-12-21 | 15:56:21
H säger:

hahahahahahaha det är så kul att alla är så väl medvetna om att det är SANDRA NORIN som skrivit första kommentaren

2010-01-31 | 19:59:14
matilda säger:

hur kan du "H" vara så säker på att det är hon? :/

2010-02-24 | 23:28:23
Ro säger:

håller med "H" att de bara lyser SANDRA NORIN över den kommentaren hahah. varför skulle annars "sandra norin" skriva "hoppas du inte har några kompisar som har barn för dom skulle nog ta väldigt illa upp!" Ja de verkar väldigt öppenbart att hon tog illa upp,men när hon skriver att de är "väldigt okänsligt och omoget" gjort så är de väl minst lika omoget att kommentera anonymt eller? Sen brukar man inte ta illa upp om man inte har någon koppling till avsändaren, i de här fallet matilda. Du reagerar knappast skulle jag tro när du läser aftonbladet att te.x Laila Bagge är så less på alla barn som sitter längst fram på IDOL och skriker ERIK! ERIK! ERIK!? Sen är de lite roligt att mitt i allt kommer EMELIE NORIN in i bilden och är minst lika besviken över de som skrivits sådär utanvidare!!! // en som är omogen att kommentera anonymt:P

2010-03-03 | 21:15:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback