Lördag.

Tog världens skönaste sovmorgon idag! Så skönt och välbehövligt. Behövde vila efter gårdagen då vi hämtade mina grejer i förrådet. Sen satte jag ihop soffan och möblerade om hela vardagsrummet själv. Det var inte lätt kan jag tala om. Allt är ju så tungt, men tjurig det är jag! Så när Nicklas hade spelat klart vid datorn och kom och kika så var allting klart. Duktig tjej!


Igår var även bästa mamma förbi och hjälpte oss att städa ur köket riktigt ordentligt. Micke och Belinda var självklart också med. Var även första gången dom var in i lägenheten och dom tyckte den var så stor och fin. Kunde även tänka sig att utsikten är jättefin på kvällen. -OJA! kan jag säga. Jag brukar stå och titta ut genom fönstret när det är mörkt och alla lampor är tända i staden :) Mys!


Nu sitter jag iallafall och väntar på Sandra. Vi ska ta en tur på vårmässan och sen ikväll blir det kinamat och kanske även casino. (Denna gång ska jag komma in ;))


Men först blir det lite fika i min tomma mage. Var och storhandla igår så jag får passa på att njuta medans det finns mycket gott att välja på! Gosaker har en dålig ovana att ta slut först...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback